Over TDO en de mediators                                                                                         

The Divorce Office B.V. is in 2005 opgericht en werkt met haar NMI Mediators momenteel vanaf verschillende locaties verspreid over geheel Nederland.
Het is verstandig, zowel financieel als emotioneel, om samen te gaan scheiden. Dit betekent niet dat beide partners het vooraf eens hoeven te zijn over het eventuele besluit tot scheiding, wel dat u beiden bereid bent om samen met de mediator te bespreken wat de situatie is en wat de mogelijkheden zijn. De mediator coördineert de scheiding samen met onze deskundigen.

Ook na scheiding kunt u gebruik maken van een mediator van The Divorce Office, er kunnen verschillende redenen zijn om na scheiding behoefte te hebben aan begeleiding of bemiddeling.
- de financiële omstandigheden zijn veranderd en u wilt nieuwe berekeningen laten maken
- u wilt praten over het ouderschapsplan, b.v de omgangsregeling
- de communicatie met uw ex-partner verloopt stroef

Na de scheidingsperiode kunnen kinderen en ex-partners tegen problemen aanlopen met betrekking tot de omgangsregeling dit kan voor de ouders als zowel de kinderen spanningen opleveren. Een open gesprek met een mediator van The Divorce Office kan een uitweg bieden.

De mediators van TDO werken niet op basis van gesubsidieerde mediation. Dit betekent dat de kosten voor onze diensten volledig voor uw beider rekening zijn. Kijk op www.rvr.org (Raad voor Rechtsbijstand) of u met uw inkomen en vermogen in aanmerking zou komen voor door de overheid gesubsidieerde mediation. Komt u hiervoor in aanmerking, dan dient u een mediator te zoeken die staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Overigens als er in uw geval sprake is van overwaarde en/of opgebouwde waarde in levensverzekeringen, komt u al snel niet in aanmerking voor gesubsidieerde mediation, ondanks een laag inkomen.

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek: 0900 - 3486723 (lokaal tarief)